Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Csomagjainkat a Magyar Posta MPL csomagszállító viszi házhoz.

Előreutalással

Ilyenkor a termék árát és a postaköltséget előre utalod át a számlánkra, és ahogy megérkezik, fel is adjuk a címedre. Minden rendelést visszaigazoló levelünk alján található egy "Információ" rész, ahol nevünk és bankszámlaszámunk szerepel. Ide utalhatod az áru értékét és a postai díjat.

3 kg-ig:

1335 Ft (törékenykezelési felárral).

890 Ft (felár nélkül) (De ha összetörik az üveg benne, sajnos akkor nem igényelhető vissza a termék ára. Kizárólag akkor, ha a csomag elveszett.)


Utánvéttel

Ilyenkor a megrendelés másnapján fel tudjuk adni a csomagot, és a postásnak kell fizetni a termék és a postaköltség árát.

3 kg-ig:

1805 Ft (törékenykezelési felárral).

1360 Ft (felár nélkül) (De ha összetörik az üveg benne, sajnos akkor nem igényelhető vissza a termék ára. Kizárólag akkor, ha a csomag elveszett.)

Mindkettőre értékgaranciát vállal a Magyar Posta Zrt (ha elvész a csomag).

A Posta 5 munkanapon belül szállítja ki, de a tapasztalatok szerint általában másnapra odaér a csomag. A kézbesítő kétszer kísérli meg a csomag átadását, ha nem talál a megadott címen senkit, akkor értesítőt hagy. A csomagot a postán 10 munkanapig őrzik meg, aztán visszaküldik hozzánk.

KÜLFÖLDRE a DPD Hungária Kft. csomagszállító cég viszi a megrendelt csomagokat. Aktuális díjai a weboldalukon tekinthetők meg: www.dpd.com/hu

Személyes átvétel a muronyi telephelyünkön (5672 Murony, Arany J. u. 12/2.): ekkor nem kell külön semmilyen költséget sem fizetned.

Mindenképpen adj meg egy vezetékes vagy mobilszámot, amin el tudunk érni!

Ha bármilyen kérdésed lenne a szállítással kapcsolatosan, hívj a 20/824-3336-os telefonszámon (Kiss Bernadett).

Csomagolás:

A megrendeléseket biztonságos kartondobozba csomagolva szállítjuk. Ezért a megrendelt áruk szállítás közben nem sérülhetnek. Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat látsz átvételkor a csomagoláson, úgy vetess fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet, amelynek egy példánya Nálad marad, egy pedig a kézbesítőnél. A postai csomagküldés esetén, ha a csomag átvételkor szakadt, sérült, ebben az esetben a postához fordulhatsz reklamációval.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: 03005-0001


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?