Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Módomban állt kipróbálni az egyik parfümöt (a torokcsakrát harmonizálót), ami rám nézve pozitív hatású volt. Sok elfojtás volt bennem, amit oldott az illat. Negatív környezetben vagyok, így ez sok energiát emészt fel, ezért sok mindent kell tennem, hogy egyensúlyban maradjak.

Köszönettel: Veress Tünde

**************************************************

"A múlt szombaton a barátnőm szülinapi bulijába voltam hivatalos. Hetek óta fájdogál már a hasam, de aznap különösen erősen fájt. Nem is volt túl sok kedvem elmenni a buliba, de nem akartam megbántani a barátnőmet. Még a buli elején szóba került ez a kellemetlen dolog, mire egy másik barátnőm azt mondta, nála épp van egy csakraparfüm, próbáljuk meg befújni azzal.

Nem nagyon hittem a dologban, de azt gondoltam, mit veszíthetek vele? A befújás után pár perccel melegséget éreztem a hasam tájékán, olyan volt, mintha meleg takaróval bugyoláltam volna be... Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de egyszer csak azt vettem észre, hogy a fájdalom elmúlt, sőt egész este vissza sem jött. Ma hétfő este van, de a hasam azóta sem fájt. :)) Engem meggyőzött ez a dolog arról, hogy a csakraparfüm tényleg használ. :))

Zsóka"

**************************************************

"Amint elkezdtem a 'teret' parfümözni, hát: hűűűűűűűűűűű, de jó lett. (Vörös Életerő)

Nálam legjobban így működött: egy picike tányérkára tettem egy gipszből öntött figurát és erre fújtam a parfümöt. Nagyon, nagyon jó! A füstölőket, illóolajakat is szeretem. Ez a csakraparfüm pedig egy új lehetőség!!! Azt konkrétan nem tudom megmondani, hogy valóban mozgatta-e a csakrámat. De nem is fontos: JÓ, jó ez a cucc! Nekem megnyugtató volt, pihentető, olyan optimista érzésem volt....

Tanácsom azoknak akik ki szeretnék próbálni: ki kell próbálni! Lehet, hogy nem bőrre fújva fogjátok megszeretni, de ezt sem zárom ki. Semmi irritáció nem lépett fel és lehet, hogy egy más lelkiállapotban én is a pulzáló pontjaimra fogom használni. Az illaton érződik a gondosan válogatott alapanyagok jó minősége és a hozzáértő orr szakértelme is. Mindenképp figyelemre méltó! Köszönöm, hogy tesztelhettem és használhatom. Lehet mintát rendelni, szerintem megéri a próbát."

Horváth Mária
http://horimarika.blogspot.com/2012/01/voros-eletero.html

**************************************************

Kedves Betti!

Nagyon nagy örömömre még karácsony előtt megérkezett az ajándék parfümöm (Vörös Életerő). Rögtön ki is próbáltam, s boldogan írhatom, hogy nagyon tetszik az illata. A nagy ünnepi készülődést és főzőcskézést is remekül bírtam, köszönhető ez a kapott parfümnek.

Még egyszer szeretném megköszönni, és nagyon boldog új esztendőt kívánok neked és munkatársaidnak!

Üdvözlettel: Patonai Katalin, Szeged

**************************************************

Hát én ma tobzódom az illatokban: végigpróbáltam az összes csakraparfümöt (ezúton is köszönöm Betti a mintákat!). Mindezt egy nagyon érdekes beszélgetés keretében sikerült megejtenem Gabival (aki meseterápiát csinál egyébként). Miközben ő egy jávai mese hősnőjéhez keresett illatot, addig mindkettőnkben képek, hangulatok, asszociációk sorát indította el egy-egy illat. Fantasztikus, tényleg érdemes kipróbálni!

Tényleg klasszak nagyon, egy másik Ma-uris, Lomis barátnőmmel szaglászgattuk még végig nagy "szakértve"...

A gyökércsakráról nekem konkrét film kezdett el peregni, ahányszor megéreztem az illatát, mindig ugyanaz: erdőrészlet, kisállat-perspekítvából, egy fa alja, mohás, érezni a nedves, porhanyós földet, az aljnövényzetet, és kényszeresen szaglásznom "kell", behunyt szemmel pörög a film előttem, magam vagyok a főszereplő, gondolom valamilyen kis rágcsálóféle. Ennél nem hosszabb, de ez hihetetlen részletgazdagon, és intenzíven átélve, fantasztikus volt!

A másik, ami nagyon megfogott engem, az a szívcsakra illata, amiben muskotályoszsálya is van, és annak imádom az illatát. Annál tényleg azt éreztem, hogy megnyílik tőle a szívem, és elönt a szeretet. Mondjuk ehhez nekem nagyon karakteresen az itthoni szüléseim kötődnek, hiszen ezzel borogatták és masszírozták a derekam, ha kértem.

Mi is volt még? Ja, tudom már: a harmadik szemhez tartozó illatnál a barátnőm felkiáltott, hogy ez a nagymama poros komódjának az illata.

A torokcsakráé nekem nagyon pacsuli-szerű volt (remélem nem baj, ha a nem tetszőt is mondom).

A koronacsakra, az pedig ilyen nagyon légies, éteri illat volt mindkettőnknek.

Aztán érdekes volt még, hogy hogyan bújtak elő új illatok egy-egy első réteg alól, meg hogy mennyire mássá változott kettőnk bőrén.

Baksa Anna, masszőr
www.baksaanna.hu

**************************************************

Kipróbáltam, a Természetgyógyász Karácsonyi vásáron, és nagyon érdekes tapasztalatokat lehet nyerni vele. Amellett, hogy igen kellemes és természetes illatok, az önismeretünkhöz is hozzájárul. Én azt gondoltam, hogy biztosan a kék (torok csakrára ható) fog legjobban bejönni nekem, mert ott érzek erősíteni valót, de kiderült, hogy egy-két másik csakrám jobban szomjazza a harmonizálást...:-)

Oltyán Ilona

**************************************************

Köszönöm szépen a mintákat, megérkeztek, már elkezdtem kipróbálgatni őket, eddig kettő különösen tetszett. Még van pár bontatlan. Szuper jó ötlet ez a mintaküldés, nagyon ízléses a csomagolás és a tájékoztatófüzet is gyönyörű, tényleg lélekemelőek ezek a színek és illatok, meg ez a harmónia...

Még egyszer köszönöm: Ozsváthné Zsófi, Bicske

**************************************************

A torokcsakra illat még kicsit szokatlan, de barátkozom vele. Ami nagyon érdekes viszont, amit a torok csakráról olvastam...az egyik tipikus betegsége a fülzúgás...2 éve zúg a jobb fülem. És hiába vizsgáltak, szervi oka nincs. Hiszek benne, hogy lelki oka lehet, de nem jöttem még rá, mi és hogyan hogyan tudnám feloldani. És most hogy épp ezt ajánlottad nekem...azt gondolom ez sem véletlen. Még ízlelgetem, és köszönöm :)

**************************************************

A csakrák működését harmonizáló térparfümök teljesen elvarázsoltak.

A hét parfüm mindegyike kifinomult illatkompozíció, így mindig az éppen aktuális hangulatomnak megfelelőt használhatom.

A Zöld Szeretet igazi kincs: egyszerre nyugtat meg és frissít fel, könnyed (enyhén citrusos) illata békés hangulatot teremt, amire a nyüzsgő-mozgó, szervező és oktató csapatmunkában nagy szükségem van.

Vadvirág, Budapest

 • Vörös Életerő

  Vörös Életerő

  A gyökércsakra energiái határozzák meg, mennyi erőnk van véghezvinni terveinket, felelős a fizikai erőnlétünkért, vitalitásunkért. A munka, a hivatás, a karrier, az aktivitás energiaközpontja.

  Tovább a termékhez >>>

 • Narancs Érzékiség

  Narancs Érzékiség

  A szexcsakra felelős azért, mennyi teremtő energiával, kreativitással, optimizmussal és harmóniával rendelkezünk, mennyire vagyunk érzékiek, illetve mennyi szexuális energiát érzünk magunkban.

  Tovább a termékhez >>>

 • Sárga Önbizalom

  Sárga Önbizalom

  A napfonat csakra az önbizalomért, az egészséges mértékű öntudatért, önértékelésért felelős. Ha jól működik, kreatívak, bátrak, nyitottak vagyunk, meg tudjuk mutatni a világnak igazi egyéniségünket.

  Tovább a termékhez >>>

 • Zöld Szeretet

  Zöld Szeretet

  A szívcsakra felelős a szeretet-érzésért, a megfelelő empátiáért, önzetlenségért, jószívűségért, a másokban való bizalomért, a megbocsátás képességéért. Segít, hogy együtt tudjunk érezni másokkal és hogy ki is tudjuk mutatni az érzéseinket.

  Tovább a termékhez >>>

 • Kék kreativitás

  Kék kreativitás

  A torokcsakra a kommunikáció minden formájáért, az önkifejezésért, az intellektusért és a helyes értékítéletért felelős. Ha harmonikusan működik, kreatívak, határozottak vagyunk és kevésbé akarunk másoknak megfelelni.

  Tovább a termékhez >>>

 • Indigó Bölcsesség

  Indigó Bölcsesség

  A harmadikszem csakra a lélek csakrája, a tudás szeme. Ez a csakra felelős az intuícióért, illetve a bölcsességért és belátásért, az ítélőképességért, a nyugodt tisztánlátásért. Ha harmonikusan működik, akkor nem vagyunk túl földhözragadtak, viszont a földtől elrugaszkodottak sem.

  Tovább a termékhez >>>

 • Ibolya Spiritualitás

  Ibolya Spiritualitás

  A koronacsakra felelős azért, hogy egységben érezzük magunkat az univerzummal, hogy szabadnak érezzük magunkat. Ez a csakra köt össze a spirituális énünkkel, bonyolult és gyors világunkban a harmóniát hozza el. Segít legyőzni a bizonytalanságot, a céltalanság és az értelmetlenség érzését.

  Tovább a termékhez >>>

 • Vörös Életerő
 • Narancs Érzékiség
 • Sárga Önbizalom
 • Zöld Szeretet
 • Kék kreativitás
 • Indigó Bölcsesség
 • Ibolya Spiritualitás


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?