Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Csakrateszt

Tudod-e, milyen állapotban vannak most a csakráid?

Ha hirtelen bezárulnak vagy megnyílnak, azt elég könnyű megérezni, viszont amikor részlegesen blokkolódik valamelyik, ezt nehezebb észrevenni, de a következményei nem kevésbé komolyak.

Válaszolj 7 egyszerű kérdésre! 1,5 perc, és megismered csakráid jelenlegi állapotát.

A 7 csakra

Mik is azok a csakrák?

Az indiai hagyomány szerint a csakrák tölcsér alakú energia befogadó pontok, melyeken keresztül testünk energiát kap a mindennapi életünkhöz, illetve, ha bizonyos energiákból többlet keletkezik, akkor a csakrákon keresztül adjuk tovább a felesleget környezetünknek. Ezekből a pontokból továbbjut a felvett energia testünk különböző pontjaihoz, szerveihez.

A hét főcsakra a gerincünk mentén, a test középvonalában helyezkedik el. Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát és ezeken keresztül áramlik, így nagyon fontos, hogy jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul- vagy túlműködik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát. A lelki problémák, feszültségek, a csakráink nem megfelelő működése komoly testi problémákat is okozhat.

A csakraharmonizálás segítségével a csakrák megtisztulnak a blokkoktól, így szervezetünkben helyreáll a normális energiaáramlás és ezáltal visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások.

Válaszolj 7 egyszerű kérdésre! 1,5 perc, és megismered csakráid jelenlegi állapotát.Amint rákattintasz a gombra, az e-mail postaládádban találod levelünket a teszttel és az értékeléssel. Feliratkozásod díjtalan, nem jár semmiféle kötelezettséggel. Az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni. Kérlek, ügyelj az e-mail cím helyességére, hogy biztosan megkapd a leveleinket!


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?