Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció
Csakraparfümök arrow Ibolya Spiritualitás, a koronacsakrát harmonizáló csakraparfüm (térparfüm)
Ibolya Spiritualitás, a koronacsakrát harmonizáló csakraparfüm (térparfüm)
Ibolya Spiritualitás, a koronacsakrát harmonizáló csakraparfüm (térparfüm)
Cikkszám: CSAKRAP7
Egységár (darab): 4.990 Ft

100%-os tisztaságú, természetes illóolajokból, grapefruitból, rózsafából, tömjénből, narancsvirágból és szantálból készült térparfüm (30 ml). Lágy illatkombináció, amelyben a rózsafát és a tömjént a narancsvirág illata babonázza meg.

Kiegyensúlyozza a koronacsakra működését, amely a véges és végtelen, halandó és isteni találkozási helye. Felelős azért, hogy egységben érezzük magunkat az univerzummal, hogy tudatosnak, felszabadultnak, szabadnak érezzük magunkat. Ez a csakra köt össze a spirituális énünkkel, isteni intelligenciánkkal, bonyolult és gyors világunkban a harmóniát hozza el.

Segít legyőzni a bizonytalanságot, a céltalanság és az értelmetlenség érzését. Bármilyen meditációval fejleszthetjük, a lényeg, hogy harmonizálják, megtisztítsák és megnyugtassák az elmét és a testet.

Ha gyenge az energiaáramlás, akkor céltalannak és értelmetlennek érezzük az életünket, bizonytalanok vagyunk és betegesen félünk a haláltól. Elutasítunk mindent, ami a misztikával és a vallással kapcsolatos. Viszont az sem jó, ha valaki kizárólag csak ezzel a csakrával foglalkozik, és az alsóbb, földhöz kapcsolódó csakrák működését mellőzi, mert ez az energiarendszer felborulását okozza.

Ha részletesebben olvasnál erről a csakráról: Például mi a szerepe? Mi történik, ha nem működik harmonikusan? Milyen az, amikor kiegyensúlyozottan működik? Mely illóolajok segítik a kiegyensúlyozását? Hogyan készíts ezekből tusfürdőt vagy masszázsolajat? Akkor katt ide, és már küldjük is!

 

Gyakori kérdések a Csakraparfümökkel kapcsolatosan:

Miben mások ezek a parfümök?

ClaireKizárólag 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokat tartalmaznak (alkoholban feloldva, elkeverve). Nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, vegyszereket, tartósítószert. Claire Delaigue szakértő aromaterapeuta receptjei alapján lett összeállítva ez a 7 féle varázslatos illat.

Hová kell fújni?

A Csakraparfümöket használhatod az otthonodban, a munkahelyeden vagy az autódban. Vásárlóink visszajelzései szerint a bőrön, parfümként is használták, és mivel nagy szakértelemmel vannak összeállítva, a bőrön más és más illóolajok dominálnak használat után 5, 15 vagy 30 perc múltával.

Hol tudom kipróbálni, ha nem szeretnék látatlanban vásárolni?

Üzleteinkben, viszonteladóinknál mindenhol ki tudod próbálni a Csakraparfümöket, de időről időre mi is elvisszük megmutatni nektek. A következő alkalmakat itt találod >>>

Mik azok a csakrák és miért fontos, hogy jól működjenek?

A 7 fő csakraAz indiai hagyomány szerint a csakrák tölcsér alakú energia befogadó (és leadó) pontok, melyeken keresztül testünk energiát kap a mindennapi életünkhöz. Ezekből a pontokból továbbjut a felvett energia testünk különböző pontjaihoz, szerveihez.

Mivel ezeken keresztül vesszük fel az energiát és ezeken keresztül áramlik, így nagyon fontos, hogy jól működjenek. A csakrákról részletesebben "Csakrák és illóolajok" című e-mail tanfolyamunkon tudhatsz meg sok hasznos és érdekes dolgot.

Hogy tudom megállapítani, ha valamelyik csakrám nem jól működik?

Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul- vagy túlműködik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát. A lelki problémák, feszültségek, a csakráink nem megfelelő működése komoly testi problémákat is okozhat.

Csakratesztünk segítségével hamar megtudhatod, hol lehet a gond. 7 kérdés, másfél perc. Érdemes kipróbálni!

Hogy hatnak ránk az illóolajok?

IllóolajokAz illóolajok sokkal többet jelentenek egy finom illatnál: a minket körülvevő világról üzennek, a természet információit közvetítik. Nemcsak hogy visszaállítják az áhított kapcsolatot a külső világgal, de belső világunkat is harmonizálják. A bölcsen kiválasztott illóolaj segít a testi-lelki egyensúlyunk megtalálásában, az egyik legkellemesebb segítség a nem jól működő csakráink kiegyensúlyozására.

Az illóolajok segítségével a csakrák minden egyes lélegzetvétellel megtisztulnak a blokkoktól, így szervezetünkben helyreáll a normális energiaáramlás. Megtaláljuk belső békénket, mely egyben a környezetünkkel való harmónia megteremtését is jelenti.

Próbáld ki őket, és figyelj a belső hangra, figyelj magadra, milyen lelki, fizikai változást indítanak el benned!

Hogy mely illóolajok mely csakrákat segítenek harmonizálni, "Csakrák és illóolajok" című e-mail tanfolyamunkon mindent részletesen elmondunk.

Melyik a nekem való?

Ha lehetőséged van megszagolgatni, kipróbálni őket, válaszd azt, amelyiknek tetszik az illata, figyelj a belső hangra! :)

Választhatsz úgy is, hogy tudod magadról, mely tulajdonságaidat szeretnéd erősíteni. Itt, az oldalunkon mindenféle információt el tudsz erről olvasni.

De kitöltheted csakratesztünket is, így is hamar megtudod, hogy mely csakráid harmonikusak és melyek működnek kissé alul vagy túlzott intenzitással.

Vannak kifejezetten férfias és nőies illatok is köztük?

Ezeket a parfümöket használhatják férfiak és nők egyaránt. Szerintünk, de hangsúlyozom, hogy csak szerintünk férfiasabb illat a Vörös Életerő, az Indigó Bölcsesség és az Ibolya Spiritualitás. De van olyan férfiismerősünk, aki például a nekünk inkább nőies Zöld Szeretet csakraparfümöt használja.

 

Babák, gyerekek mellett is használhatom?

Használható abban a légtérben is, ahol gyerekek tartózkodnak, de figyelj arra, hogy ne érjen közvetlenül a bőrükhöz.


Kismamák, szoptatós anyukák használhatják?


Hasonlóan az előzőekben leírtakhoz, térparfümként használhatod nyugodtan, de ha várandós vagy, vagy szoptatsz, kerüld el, hogy a bőröddel érintkezzen.


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?