Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

A Csakraparfüm.hu üzemeltetőiként nagyon fontos számunkra a látogatóink, vásárlóink személyes adatainak védelme.

A webáruházunk legtöbb oldala úgy is látogatható, hogy semmilyen adatot nem kell megadnod magadról. A vásárláshoz azonban szükséges elkérnünk bizonyos adatokat, amelyekhez kizárólag mi férünk hozzá. Harmadik félnek nem adjuk ki azokat.

A célunk az, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki látogatóinkat. Ennek teljesítéséhez adatokat gyűjtünk látogatásodról, melyek nem személyesen hozzád köthetők, hanem csak a látogatásod és a számítógéped jellemzik: például a látogatás során használt számítógéped IP címe, a hálózati név és az ebből következő földrajzi adatok, böngésződ típusa, látogatásaid időpontjai, milyen oldalakról érkeztél hozzánk, mely oldalakat nézted meg és mikor, mennyi ideig tartózkodtál az oldalon. Ezeket az adatokat nem nevekhez és személyekhez, hanem azonosítószámokhoz társítjuk.

A fentiekben említett adatok kezelésének célja a weboldalunkon nyújtott szolgáltatások hatékonyabb működtetése, minőségének fenntartása, a weboldal látogatottsági statisztikáinak készítése, a weboldal használata vagy működtetése során esetlegesen felmerülő hibák és a weboldal ellen irányuló támadási kísérletek elhárítása. Ezekről az adatokról statisztika készül és a havi rendszerességgel keletkező napló-állományok tárolásra kerülnek az üzemeltető szerverén.

E nyilatkozatban nem érintett kérdésekben a hatályos vonatkozó törvények az irányadóak.


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?