Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

A Vevő megrendelése során élhet a 213/2008. (VIII. 29.) számú Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén a Vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Fontos, hogy az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

A Vevő elállási joga érvényesítéséhez elegendő, hogy írásban Elállási nyilatkozat -át cégünkhöz a termék átvételt követő 8 (nyolc) munkanapon belül eljuttassa. A Vevő által átvett terméknek nem kell 8 (nyolc) munkanapon belül visszaérkeznie cégünkhöz. A Webáruházunkban szereplő összes megvásárolható termékre vonatkozik a 8 (nyolc) munkanapos elállás lehetősége, függetlenül attól, hogy a termék akciós-e vagy sem. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget (termék vételára + postaköltség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

Elállás esetén, a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor nyugodtan fordulhatnak az Eladóhoz minőségi kifogásukkal.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket ide kattintva tekintheti meg.


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?