Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció
Cikkszám: CSAKRAP2
4.990 Ft
A szexcsakra felelős azért, mennyi teremtő energiával, kreativitással, optimizmussal és harmóniával rendelkezünk, mennyire vagyunk érzékiek, illetve mennyi szexuális energiát érzünk magunkban.
30ml: 4.990 Ft

Cikkszám: CSAKRAP3
4.990 Ft
A napfonat csakra az önbizalomért, az egészséges mértékű öntudatért, önértékelésért felelős. Ha jól működik, kreatívak, bátrak, nyitottak vagyunk, meg tudjuk mutatni a világnak igazi egyéniségünket.
30ml: 4.990 Ft

Cikkszám: CSAKRAP4
4.990 Ft
A szívcsakra felelős a szeretet-érzésért, a megfelelő empátiáért, önzetlenségért, jószívűségért, a másokban való bizalomért, a megbocsátás képességéért. Segít, hogy együtt tudjunk érezni másokkal és hogy ki is tudjuk mutatni az érzéseinket.
30ml: 4.990 Ft

Cikkszám: CSAKRAP5
4.990 Ft
A torokcsakra a kommunikáció minden formájáért, az önkifejezésért, az intellektusért és a helyes értékítéletért felelős. Ha harmonikusan működik, kreatívak, határozottak vagyunk és kevésbé akarunk másoknak megfelelni.
30ml: 4.990 Ft

Cikkszám: CSAKRAP6
4.990 Ft
A harmadikszem csakra a lélek csakrája, a tudás szeme. Ez a csakra felelős az intuícióért, illetve a bölcsességért és belátásért, az ítélőképességért, a nyugodt tisztánlátásért.
30ml: 4.990 Ft

Cikkszám: CSAKRAP7
4.990 Ft
A koronacsakra felelős azért, hogy egységben érezzük magunkat az univerzummal, hogy szabadnak érezzük magunkat. Ez a csakra köt össze a spirituális énünkkel, bonyolult és gyors világunkban a harmóniát hozza el. Segít legyőzni a bizonytalanságot, a céltalanság és az értelmetlenség érzését.
30ml: 4.990 Ft


  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»


Mutat: #  
Találat 1 - 6 / 6


Lehet a közeledben kapni?

Próbáld ki!


Próbáltad már?